måndag 26 januari 2009

back in the B


Vi kan stolt meddela att vi fortsätter klubbiklubbandet terminen ut. onsdag jämn vecka.
Första gången ställer vi oss själva bakom skivspelarna och den första gången är 4:e februari.
Inte alltför långt bort i tiden.

På polaroidpremiären spelade ju Hanna som nu har skaffat sig artistnamnet Name the Pet
och det har så att säga börjat gå bra nu för henne. Hon uppträder under Stockholms kommande modevecka, popprofeten PSL hyllar henne och hon har spelat in musikvideo i London. Om ni läste ett av de första inläggen i denna nu återuppstådda blogg så var vi säkra på att Hanna skulle slå utav bara helvete och det gör hon nu people.
Gå in och lyssna lite, och ingen kan inte tycka att hennes cover av Pacific, eller den nya Sunshine inte får era axlar att feela de groove. (myspace.com/namethepet)

Låtar som vi vill rekommendera att dansa framför spegeln till är: Röyksopp - Happy up here som kan bli en plåga i positivbemärkelse, Sound of Arrows - M.A.G.I.C behövs inga kommentarer kort och gott en genuint bra poplåt, Brainpool-Kasks nya projekt Lake heartbeats som om du bortser ifrån den per gessle-doftande rösten som ibland klangar igenom har något skönt och sist men inte minst den gamla klassikern I love you always forever med Donna Lewis kan vara en av de bästa poplåtarna som gjorts.

Ifall ni känner för att upplysa oss om någon fantastisk popdänga som du bara måste höra eller något enormt liveband som ni skulle vilja se hos oss så maila!

klubbpolaroid@gmail.com

de rien!

0 kommentarer: