onsdag 13 maj 2009

FIRA VÅR OCH NÄST SISTA I ÅR!
Näst sista klubben i år alltså. Det har ju varit en jävla resa detta. Upp och ner, ner och upp. Nääääej! Man kan inte börja bli nostalgisk och blicka bakåt förrän allt är över inte sant?

Jag kan ärligt säga att vi aldrig har kännt oss mer taggade än inför ikväll. Aldrig har vi testkört våra låtar och haft gåshud men det hände igår. Ja jävlar vad bra det kommer bli.

Vi kommer dela på djbördan ikväll med Lisa och Anna. Våra mest trogna besökare. Såna man kan lita på när vädret är risigt eller det är andra klubbar på samma datum (nämner inga namn men Göteborgs, det var ju jävligt onödigt.), då står de där, dansandes, skrikandes. Nu framstår de som groupies men så är icke fallet. De är helt enkelt bara två tjejer som i framtiden kommer dja överallt i den här stan, det är ju grymt att ha cohones att bara rätt och slätt fråga om de skulle kunna få chansen att trycka play o stop en kväll . Sånt gillar vi, rättframhet, inge jante-tjafs. Det är inte så många som har det eller gör så.

Vårt 4-manna dj-kollektiv kommer minsann visa att popskafferiet ännu har många ingredienser vi inte använt. Våra nya recept och bakverk får ni smaka av ikväll.
Så kom för tusan. Episk afton stundar.

GH NATION ONSDAG 13 MAJ
21 - 01 FRITT INTRÄDE INNAN 22
EFTER DET 60 KG VETEMJÖL / 20 FÖR GHOES

KÅRLEGSKRAV

Kom igen nu poptights och randinga weekdaytröjor, strunta i ert friskis och svettis-pass. De har ju ingen öl där. Vi ska få er att dansa på krossat glas som Annie Lennox brukar gå på till vardags.

Tj-a-a-a-a-a-a-a!
Välkommen vore ni!

1 kommentarer:

anna sa...

hur går det med alla "vimmelfoton" från den kvällen? :)