tisdag 14 april 2009

TILLBAKA I AFFÄRER!Efter en förälskansvärt varm, solig och kanske den bästa påsken på många herrans år. Så är vi tillbaka i stan. Lite lätt vemodigt utan fungerande tv. Man fattar ju att studentstaden passar på att dra av elen i varje studentområde men dra ur alla antennsladdar? kom igen!

Jaja, nog om det.
Nu kör vi nya tag i vårat lag efter det mest välregisserade aprilskämtet i historien av aprilskämt. Vi har bjudit in ett mycket lovande Uppsala-band som ska fira att deras debut EP släpps samma dag som Polaroid.
We are the storm är deras namn och de kommer bjuda på en kavalkad av låtar du aldrig hört men som du efteråt kommer vilja höra igen! Mycket bra är vad det är!

http://wearethestormblog.blogspot.com/ Gå in och läs er varma om vad parvlarna gör nuförtiden.

Såhär i vårtider finns det väl inget bättre än att sitta och stirra solen i ansiktet och lyssna på en riktigt riktigt bra platta.
Denna sätter jag på när jag vill känna lite extra för stunder som ska komma.

COCONUT RECORDS!

Det är skådisen Jason Schwartzman som sadlat om. Ni kommer säkert ihåg debutskivan Nighttiming. Som förövrigt också är mycket bra och låten West Coast som om jag inte missminner mig helt fel premiärspelades i O.C något halvår innan skivan släpptes. Mycket fin låt. Mycket snygg man. Mycket bra solskensplatta.

Men efter denna uppsats i ingenting så får vi väl ta och ses i inomhussolskenet
på onsdag.

POLAROID 15 APRIL
21-01 (FRI ENTRÉ TILL 22)
60/20 BATH

WE ARE THE STORM PÅ SCEN OMKRING 22:30

BE ON TIME!

VÄLKOMMEN SKA NI VARA!

0 kommentarer: